Ring oss!
Kontor: +46-(0)8 775 00 41
Maila oss
Kontor: shipping@euroglobe.se

Projekt Cargo

Att administrera komplexa transporter för stora projekt kräver erfaren och skicklig personal som är engagerade att finna och överväga alla tillgängliga alternativ, har översikt över alla potentiella problem och kan reagera genom konkreta handlingar vid kritiska situationer.

Vårt tillvägagångssätt är att bryta ner logistiken och transporterna i sina viktigaste beståndsdelar för att sedan kunna tilldela direkt övervakning och administration över projektets alla aspekter. Inspektioner av nyckelpunkter i processen sker på plats och i förväg av specialister för att försäkras om att all kunskap finns tillgänglig för att kunna ”få saker att hända”. Projektkoordinatorerna tillsätts då för att hantera alla aspekter av kommunikationerna, logistiken, transporten och även den direkta kontakten med kunden.

För krävande projekt tar Euroglobe på sig allt ansvar för att se till att koordinationen mellan inkommande och utgående leveranser, tullklarering samt inlandsservice verkligen fungerar.

Euroglobes framgång inom frakt av gods ligger i vårt engagemang att förstå vad som krävs, att försäkra sig om att även den minsta del, som ofta är av största vikt för projektets framgång, är på rätt plats vid rätt tid. Våra specialiserade rådgivare blir fullt integrerade med projektets krav för att försäkra att de av kunden tillsatta deadlines, säkerhetsaspekter samt speciella instruktioner alla följs till punkt och pricka.

Euroglobe har specialiserat sig på administrering av frakt, all planering och hantering som detta associeras till. Huruvida du vill transportera en enstaka tung kran eller flytta en hel fabrik från olika delar av jordens hörn till avlägsna byggplatser kan vi bistå med skräddarsydda lösningar planerade in i minsta detalj, från dörr till dörr.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå