Ring oss!
Kontor: +46-(0)8 775 00 41
Maila oss
Kontor: shipping@euroglobe.se

Internationella flyttningar

Två nyckelingredienser ingår i Euroglobes formel för framgång, kommunikation och planering.

Varje steg av din flytt planeras för att möta dina önskemål och ingen förfrågan är någonsin till besvär. Euroglobes erfarna packningsteam använder den senaste tekniken och modernt material för att försäkra dig om att alla dina tillhörigheter når sin destination i oskadat skick.
Euroglobes verkstäder kan tillhandahålla det material som krävs för de mest specialiserade föremål så som konst och antikviteter, något som möjliggör sändningar av även de sköraste föremål med stor säkerhet.

Euroglobe förstår vikten av att möta dina deadlines. När du flyttar till Sverige transporterar vår flottilj dina tillhörigheter säkert över landet med förarens vaksamma öga under hela resans gång.

När du flyttar utomlands ser vår containeriserade fraktavdelning till att ditt gods når världens alla hörn, samt koordinerar din sändning med en av våra noggrant utvalda utlandsagenter till ditt nya hem.
När tiden är begränsad erbjuder vår flygfraktsavdelning samma globala täckning genom att utnyttja vårt nätverk av flygbolag som samarbetspartners för att säkert och snabbt kunna leverera dina personliga effekter dörr-till-dörr, var som helts i världen.

Lokal tullhantering och lagstiftning behöver aldrig vara ett bekymmer. Euroglobes skickliga personal med lång erfarenhet av exekutiva och diplomatiska världstäckande flyttar, tar gärna på sig den börda som byråkratin från en internationell flytt kan generera.

Bara när du och dina ägodelar slutligen med glädje befinner er vid slutdestination anser vi att uppdraget är slutfört. Att flytta in kan vara precis så påfrestande som att flytta ut, och vårt team kommer att finnas på plats för att packa upp och noggrant ordna upp ditt hem innan de packar samman bråte och emballage för att slutligen lämna dig och din familj att möta framtiden med en bra start.

Våra flytttjänster inkluderar:

  • Beräkning/uppskattning av flyttkostnader
  • Packning av personliga effekter
  • Montering och demontering av avancerade/skrymmande möbler
  • Packning av konstverk och antikviteter
  • Världstäckande dörr-till-dörr leveranser via sjö/flyg transporter
  • Transportförsäkring
  • Tullhantering och administration

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå