Ring oss!
Kontor: +46-(0)8 775 00 41
Maila oss
Kontor: shipping@euroglobe.se
Internationell speditör med Euroglobe

Speditör

Våra tjänster som speditör

Vid inköp av transporter, våra speditörer är instruerade att välja bästa miljö alternativ vid inköp av utomstående transporter och fokusera på miljöcertifierade företag i det mån dessa accepteras av slutkunden.

En nödvändig förutsättning för att lyckas som fristående speditör är ett välutvecklat och fungerande agentnät. Under åren har vi byggt upp ett nära samarbete med utvalda agenter runt om i världen.

Speditör med ett globalt kontaktnät:

  • Asien
  • Fjärran Östern
  • Sydamerika
  • Afrika
  • Australien
  • USA

Det känns tryggt både för oss och våra kunder att oavsett vilken hamn eller flygplats det handlar om så har vi alltid en duktig och serviceinriktad samarbetspart att lita på, vilket borgar för en helgjuten service från start- till slutdestination.

Internationell speditör med Euroglobe

Behovet av att lägga hela processen – från dörr till dörr – i händerna av en kompetent organisation är av yttersta vikt. I praktiken innebär det att samarbeta med en organisation som har direkt anslutning till fabriken, utländska speditören samt rederiet/flygbolaget - en partner med en fungerande förbindelse med, samt ingående förståelse för, de svenska tullmyndigheterna.

En sådan partner kan bistå med en referenspunkt som möjliggör planeringen av lager och kostnader ner till minsta öre samt ge råd om viktiga frågor så som.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå