Ring oss!
Kontor: +46-(0)8 775 00 41
Maila oss
Kontor: shipping@euroglobe.se

Om företaget

Euroglobe är ett renodlat speditionsföretag

Vår affärsidé

  • Att utöka våra kunders lönsamhet genom bättre logistiska lösningar.
  • Att arbeta i symbios med våra kunder och agenter för att skapa en hållbar och långsiktig relation genom att förse den mest optimala lösningen för klienten.
  • Att utveckla och bistå med innovativa logi

Om oss

Euroglobe är en hel svensk logistik och transport företag som startades 1983. Vår styrka är att producera och sälja kundorienterade logistik och transporttjänster med kreativitet och välplanerade logistik lösningar.

Vi är ett privatägt konsultföretag med djup insikt i våra kunders affärsbehov och vi eftersträvar att alltid föreslå den bäst anpassad logistiklösning för kunden. Detta kan vi åstadkomma tack vare vår kompetent och erfaren organisation och personal. Som ytterliggare garanti för våra tjänster har företaget den högsta kredit rating.

Våra tjänster som speditör täcker era behov av landtransporter, logistik, sjöfrakt och flygfrakt till och från hela världen.

För att tillvarata våra kunders intressen är vi en oberoende aktör på logistik marknaden men samtidigt starka nog att med tillsammans med våra utvalda partners i olika nätverk kunna erbjuda helhetslösningar. Vi är också medlemmar i Svenska Handelskammaren.

Våra kontor ligger centralt i Frihamnen i Stockholm.

Vår Stockholms Terminal är en full container service terminal (FCS) och drivs i samarbete med och i anslutning till Stockholms Hamns Container Terminal innanför ISP område i Frihamnen.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå